За цікавою професією, можливостями реалізації, постійним ростом – у НУБіП України!

26 лютого 2024 року
           У мальовничому куточку Київських Позняків біля озера Жандарка розташована школа І-III ступенів №111. Розміщена вона у районі, де далекого 1631 року купив землі видатний політичний, церковний, освітній діяч митрополит Петро Могила. Тут 1635 року почали зводити храм Вознесіння Господнього, його відкрили 12 лютого 1637 року, а восени 1637 при храмі почала працювати перша школа. Прикметно, що того ж 1631 Петро Могила звів церкву і в Голосієві, поблизу якої нині – Національний університет біоресурсів і природокористування України. Ось так ця видатна постать уже в двадцять першому столітті поєднала два навчальні заклади – і до учнів 9 - Б, 11-А і 11-Б школа І-III ступенів №111 класів завітала доцентка кафедри культурології Ярина Пузиренко.
          Спілкування виявилося цікавим та змістовним. Дев’ятикласників найбільше зацікавила інформація про можливості отримання освіти після закінчення дев’ятого класу, тому доречною була розповідь про наші відокремлені підрозділи, особливо ті, що розташовані поблизу Києва, - Боярський фаховий коледж НУБіП України, Немішаївський фаховий коледж НУБіП України та Ірпінський фаховий коледж НУБіП України.
          Одинадцятикласники ( і їх учителька - Дарʼя Олександрівна Вербицька) зацікавилися найрізноманітнішими спеціальностями НУБІП України, про які креативно розповідала Ярина Василівна. З великим інтересом майбутні абітурієнти переглянули фільм «Топ-10 цікавинок про НУБІП України», створений студентами–учасниками народного театру «Березіль» під керівництвом старшого викладача Наталії Тітенко.
          Серед спеціальностей, які викликали найбільший інтерес, були «Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії», «Журналістика», «Фізична культура та спорт», «Філологія (переклад)», «Професійна освіта», «Соціальна робота», «Психологія». А розповідь Ярини Василівни про переваги навчання у НУБіП підтвердила соціальний педагог школи №111 Марина Сергіївна Іващенко, яку учні дуже люблять і поважають. У Марини Сергіївни, як виявилося, три дипломи НУБіП: бакалавра і магістра із соціальної педагогіки та магістра психології, тож альма-матер дала їй хорошу путівку в життя.
          Тож дякуємо педагогам і учням школи №111 за гостинний прийом та чекаємо школярів на наступну – День відкритих дверей в НУБІП України.

Ірина Майданюк, завідувач кафедри культурології 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook