Відкрита лекція доцента кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів, к.т.н. Олександра ЛАВРІНЕНКА

26 лютого 2024, 9:13
НУБіП України

23 лютого 2024 року на механіко-технологічному факультеті вкотре відбулася відкрита лекція доцента кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Олександра ЛАВРІНЕНКА з навчальної дисципліни «Паливно-мастильні та інші експлуатаційні матеріали» для здобувачів другого курсу бакалаврату спеціальності 208 - «Агроінженерія». Тема лекції була присвячена актуальним питанням сьогодення, а саме видам, властивостям, показникам якості та асортименту палив для двигунів внутрішнього згоряння.

Якісне та зрозуміле викладення матеріалу дало змогу в повній мірі опанувати усі ключові моменти, котрі розглядалися на лекції, загострити увагу студентів та спонукати їх до оволодіння компетенціями для майбутньої професійної діяльності.

 

Використання якісної презентації в поєднанні з залученням відеоматеріалів, різноманітних методів викладання та засобів унаочнення з наведенням практичних прикладів з виробництва та світового досвіду в паливній галузі свідчить про високий рівень особистої підготовки та якість читання лекцій к.т.н. Олександра ЛАВРІНЕНКА.

 

Доцент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Олександр ЛАВРІНЕНКО

 

 

 

 



 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook