Кращі студенти факультету ветеринарної медицини НУБіП України були відзначені іменними сертифікатами!

27 лютого 2024, 9:57

Так, нещодавно відбувся вебінар «Вакцинація від сказу» – як досягти найкращих результатів з Девідом Саттоном та Михайлом Туяховим, в якому активно взяли участь студенти старшокурсники факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
Цей вебінар був проведений у співпраці компаній ТОВ ТД "Світ-Агро" та MSD Animal Health в рамках всесвітньої програми AFYA. Програма AFYA є глобальною некомерційною ініціативою, мета якої - ліквідація смертей від собачого сказу до 2030 року в регіонах світу, що розвиваються.

За участь у вебінарі найактивніших студентів факультету ветеринарної медицини НУБіП України було відзначено іменними сертифікатами та подарунками. Представниками компанії – ТОВ ТД “Світ-Агро”, Іваніченко Анастасія – маркетолог, Музика Андрій - технічний спеціаліст з продукції для дрібних домашніх тварин та Ражик Анною – менеджером зі збуту за сприяння завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Соломона В’ячеслава в умовах ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» відбулось урочисте вручення.

Від імені ТОВ ТД "Світ-Агро" висловлюємо вдячність навчально-науковим працівникам факультету ветеринарної медицини та молодому поколінню ветеринарів за їхню активну позицію та зацікавленість у розв'язанні проблеми сказу як в Україні, так і у всьому світі.

 

В’ячеслав Соломон, завідувач кафедри ветеринарної
гігієни ім. проф. А.К. Скороходька, доцент

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook