Вчена рада факультету інформаційних технологій - на порядку денному результати анкетування та плани на подальшу роботу

27 лютого 2024 року

22.02.2024 року на факультеті інформаційних технологій відбулося чергове засідання вченої ради. Голова вченої ради Олена Глазунова розпочала засідання з ознайомлення членів вченої ради з порядком денним засідання, до якого були включені питання: підсумки діяльності факультету за січень-лютий, про результати анкетування студентів за результатами 1-го семестру 2023-2024 н.р., про проведення конкурсів наукових робіт, про нові підходи до організації дистанційного навчання, розгляд претендентів та затвердження редколегії журналу факультету, а також наукова доповідь.

Підводячи підсумки роботи факультету за січень-лютий, декан факультету Олена Глазунова представила результати акредитацій, які проходили на факультеті, а також зосередила увагу на присутніх на важливості підготовки акредитаційних справ за освітніми програмами, що будуть акредитуватись у наступному році.

Наукову доповідь на тему "Когнітивне моделювання стійкого розвитку системи інформаційного забезпечення сільськогосподарських підприємств" представив кандидат економічних наук, доцент Володимир Харченко. У доповіді було детально продемонстровано чинники які важливі для стійкого розвитку сільськогосподарського підприємства, алгоритми когнітивного моделювання та продемонстровано вплив найвагоміших концептів на систему.

Одним із питань засідання було розгляд результатів анкетування студентів по завершенню 1 семестру 2023-2024 року, які представила заступник декана факультету Наталія Клименко. До розгляду членам вченої ради було представлено відгуки, рекомендації та побажання студентів, розгляд яких дозволить покращити якість освітнього процесу. Наталія Клименко відмітила загалом позитивне враження студентів від організованого факультетом навчання.

Заступник декана факультету з наукової роботи Володимир Кравченко представив членам вченої ради інформацію про особливості проведення конкурсів наукових робіт студентів та специфіку їх проведення у сучасних умовах. Другим питанням Володимир Кравченко представив вимоги до членів редколегії журналу, а також претендентів які відповідають цим вимогам для відкриття наукового журналу за спеціальностями 12 галузі.

Керівник центру дистанційних технологій навчання Максим Мокрієв представив нові підходи щодо організації дистанційного навчання студентів, оскільки і протягом другого семестру 2023-2024 навчального року частина студентів факультету перебуває на дистанційному навчання. У своїй доповіді Максим Мокрієв представив потреби студента під час дистанційного навчання, можливості електронного навчального курсу для студента, а також варіанти для удосконалення подання навчального матеріалу.

Під час засідання також було затверджено результати атестації аспірантів наукової ради факультету інформаційних технологій. У різному члени вченої ради рекомендували до друку навчально-методичну літературу, затвердили результати підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників факультету, а також розглянули рекомендації до присвоєння вчених звань доцента кафедри економічної кібернетики кандидату економічних наук Рогозі Наталії Анатоліївні та кандидата фізико-математичних наук Коваль Тетяні Валеріївні.

 

Валентина Корольчук,
секретар вченої ради

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook