Відбулося лютневе засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

22 лютого 2024 року

   Чергове засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту відбулося 22 лютого 2024 року. Першим питанням порядку денного була атестація здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. Заступник декана Віра БУТЕНКО та завідуючі кафедрами Олена КОВТУН, Тетяна БАЛАНОВСЬКА, Валерій БОНДАРЕНКО,  Микола ТАЛАВИРЯ та Тетяна ВЛАСЕНКО прозвітували про хід та результати атестації аспірантів за спеціальностями 073 Менеджмент та 075 Маркетинг. Під час обговорення питання атестації аспірантів факультету було прийнято одноголосне рішення щодо затвердження результатів діяльності здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та подальшого їх навчання.

   
   Актуальним питанням було і залишається проведення профорієнтаційної роботи колективом факультету аграрного менеджменту. Високоякісна профорієнтаційна робота в закладах освіти має вагоме значення для майбутнього здобувачів освіти. Це допомагає зорієнтувати та підготувати їх до професійної діяльності, надаючи корисну інформацію щодо розуміння світу праці, включаючи бачення власної кар’єрної траєкторії. Своєчасна профорієнтаційна робота під час освітнього процесу сприяє професійній самоідентифікації здобувачів освіти, здійсненню самостійного та усвідомленого вибору майбутньої професії з урахуванням уподобань, здібностей, індивідуальних особливостей та запиту ринку праці задля безперешкодного інтегрування в майбутню професію.
   Завідуючі кафедр прозвітували про заходи, що вже були проведені з початку 2024 року, а також доповіли про план заходів на березень місяць. 
   Про хід підготовки до акредитації по другому (магістерському) рівні вищої освіти доповіли гаранти освітніх програм та заначили, що робота з підготовки до акредитації проводиться відповідно до визначених термінів.
   Про результати наукового стажування у Варшавському університеті наук про життя (Польща) за підтримки Національної Комісії Польщі у справах ЮНЕСКО доповіла доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Кристина ДРАМАРЕЦЬКА.
   В ході засідання було затверджено ряд навчально-методичних видань.

Лариса КАРПЕНКО
секретар вченої ради факультету аграрного менеджменту
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook