Магістр ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» виграв грант від міжнародної організації Mercy Corps

1 листопада 2023, 10:00

На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту ми навчаємо студентів освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» як підготувати проект, розробити бізнес-план і подати грантову заявку, а також дуже радіємо успіхам наших студентів. І зараз випала нагода розповісти про магістра ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», члена студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення», Федосієнка Ігоря, який навчаючись в магістратурі і займаючись фермерством, виграв грант від міжнародної організації Mercy Corps.

 

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps реалізує програму підтримки економічної стійкості України, яка допомагає відновити та/або розширити малий та середній бізнес, що постраждав через війну. Пріоритет надається тим бізнесам, які релокувалися, або знаходяться в процесі релокації до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей і потребують коштів для відновлення або розширення свої діяльності на новому місці. Програма розрахована на допомогу бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для постраждалого внаслідок бойових дій населення та внутрішньо переміщених осіб. Середній розмір фінансової допомоги, яка надається на придбання основних засобів, складає 20000 доларів США.

До початку повномасштабної війни Ігор Федосієнко із родиною жив і займався фермерством у Куп’янському районі на Харківщині. У 2022 році змушений був переїхати в Бровари, а згодом, у березні 2023 року, – на Івано-Франківщину, де на орендованій землі вирощує овочі борщового набору та кавуни голландського гібридного сорту. Завдяки кропіткій праці, сприятливій погоді та дотриманню технології вирощування у 2023 році Ігорю вдалося виростити гарний урожай і овочів, і кавунів. В нагоді стала і грантова підтримка, в рамках якої фермерське господарство придбало напівпричіп-рефрижератор, що необхідний був для перевезення вирощеної продукції.

 

Бажаємо Ігорю успіхів у бізнесі та нових вдалих проектів, ніколи не зупинятися на досягнутому, а ще якнайшвидшого завершення війни та повернення додому до щасливого мирного життя. А всім іншим підприємцям, фермерам (і не тільки) особливо тим, хто постраждав від війни, або втратив роботу і хоче розпочати власну справу – не боятися брати учать у програмах фінансової підтримки, писати проекти, подавати грантові заявки і успіх прийде й до них.

А хто не знає як отримати грантове фінансування – звертайтеся до нас на кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту, приходьте на магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – ми навчимо і допоможемо.

Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook