Співробітники факультету ветеринарної медицини взяли участь у засіданні Науково-методичної ради Державної служби безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

28 лютого 2024 року

27 лютого 2024 року онлайн у форматі Teams-конференції відбулося засідання Науково-методичної ради при Державній службі безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, в якій взяли участь 116 із 163 членів Ради, зокрема, і співробітники факультету ветеринарної медицини НУБіП України.
Науково-методична рада Державної служби безпечності харчових продуктів та захисту споживачів є консультативно-дорадчим органом і створена для підготовки наукових, науково-методичних, науково-практичних, науково-експертних рекомендацій щодо виконання Держпродспоживслужбою своїх завдань, погодженого вирішення питань, що належать до її компетенції, та для колективного і вільного обговорення стану та перспектив реалізації найважливіших функцій її діяльності (https://dpss.gov.ua/storage/app/sites/12/uploaded-files/65461.pdf). Отже, на Раду покладено завдання здійснення науково-методичного забезпечення реалізації державної політики за напрямами діяльності Держпродспоживслужби.

Відкрив засідання Голова Державної служби безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Ткачук Сергій Петрович, який наголосив на важливому значенні такого важливого консультативно-дорадчого органу для реалізації покладених на Держпродспоживслужбу завдань.
Голова Науково-методичної ради при Державній службі безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Захарін Сергій Володимирович під час реалізації порядку денного опирався на думку членів Ради і з обʼєктивною коректністю на в належному, виваженому темпі були прийняті необхідні рішення.

Члени Науково-методичної ради при Державній службі безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від факультету ветеринарної медицини НУБіП України – академік НААН України Ушкалов Валерій Олександрович, професори Голопура Сергій Іванович і Якубчак Ольга Миколаївна, доцент Мельник Володимир Васильович висловлюють вдячність за довіру бути в такій важливій команді однодумців та готові здійснювати необхідну роботу щодо науково-методичного забезпечення реалізації державної політики за напрямами діяльності Держпродспоживслужби України.

 

Ольга ЯКУБЧАК, член НМР Держпродспоживслужби, доктор ветеринарних наук, професор кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook