Курс на перемогу

28 лютого 2024, 13:07

           Другий навчальний семестр  розпочався для народного дівочого вокального ансамблю «Октава» плеядою гучних перемог. Підтвердивши звання народного аматорського колективу, студентки отримали потужний заряд творити і перемагати і з натхненням взялися до роботи.

Першою перемогою стало заслужене 1 місце і овації від журі двотурового Всеукраїнського багатожанрового фестивалю-конкурсу «Найяскравіша зірка Різдва».
 Та ансамбль не спинився на достягнутому, тож наступною підкореною вершиною став Міжнародний двотуровий фестиваль в м. Бухарест (Румунія) «FormulaFEST-2024», де знову ж таки  «Октава» здобула 1 місце.
 
 На хвилі творчого успіху під керівництвом Литвиненко Ірини і Симоненко Тетяни ансамбль взяв участь у Міжнародному двотуровому фестивалі «BalticFest», який було організовано у співпраці України, Фінляндії, Латвії, Литви та Чехії. І традиція перемагати залишилася незмінною: дівчата і їх керівники  стали лауреатами 1 премії.
Але на цьому народний дівочий вокальний ансамбль «Октава» зупинятися не збирається і вже сьогодні готує нові творчі номери для участі у міжнародних проєктах та всеуніверситетських заходах.
Вперед, «Октаво», до нових перемог!
Асистенти кафедри культурології
Литвиненко Ірина,

Симоненко Тетяна   

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook