Старостат на механіко-технологічному факультеті: вперед до нових звершень

28 лютого 2024 року
   27 лютого 2024 року під головуванням декана факультету Вячеслава Братішка відбулися збори старост академічних груп механіко-технологічного факультету.

   В першу чергу, декан акцентував увагу студентів на результатах перевірки відвідуваності занять представниками деканату та навчального відділу. Вячеслав Братішко повідомив, що адміністрація факультету робить все необхідне, щоб зацікавити студентів у щоденному відвідуванні пар, а саме проводить моніторинг якості викладання навчальних дисциплін, залучає роботодавців для викладання гостьових лекцій, опитує студентів, щодо їх бачення шляхів зацікавлення та мотивування однолітків.

   Вячеслав Вячеславович вкотре нагадав про терміни ліквідації академічної заборгованості за осінній семестр, які спливають 1 березня. Також повідомив про наближення атестаційного контролю з дисциплін весняного семестру. Для покращення практичної підготовки та організації допомоги навчально-дослідним господарствам у проведенні весняно-польових робіт традиційно розроблений наскрізний, гнучкий графік виробничої практики.

   На зборах були обговорені питання організації зустрічі з випускником факультету, двічі головою Верховної ради України Олександром Олександровичем Морозом, який відзначає в цьому році своє 80-ти річчя. Розглянуто питання участі студентів факультету в програмах міжнародних студентських обмінів та співпраці.
   Заступник декана Оксана Ачкевич повідомила про початок спартакіади серед студентів в університеті та про план культурних та виховних заходів на березень.
   Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Студенти зарядилися позитивом, завзяттям та величезним бажанням до нових звершень.

 

Заступник декана з навчальної та виховної роботи Оксана Ачкевич
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook