Магістри освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес» на олімпіаді зі спеціальності

28 лютого 2024 року

     Кафедра готельно-ресторанної справи та туризму провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» для другого (магістерського) рівня вищої освіти. Здобувачі вищої освіти змагались у творчому застосуванні набутих знань і навичок через вирішення комплексного завдання та тестування з освітніх компонентів, які вивчали у минулому семестрі: «Методологія і організація наукових досліджень», «Управління проектами в готельно-ресторанному бізнесі», «Інновації в готельно-ресторанному бізнесі». Олімпіадні завдання студенти вирішували з використанням ресурсу навчально-інформаційного порталу НУБіП України.


    Олімпіада, яка сприяє активізації освітньо-пізнавальної діяльності студентів, виявленню обдарованої молоді, стимулюванню творчої праці здобувачів та розвитку необхідних здібностей для подальшого навчання на третьому (освітньо-науковому) рівні вищої освіти, дала можливість виявити рівень професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанного бізнесу.

   Оцінювали результати олімпіади члени журі: д.е.н., професор Світлана Мельниченко, к.е.н., доценти Ірина Кудінова, Стефанія Мосіюк,  Олександр Стретович та доктор філософії Ірина Ковальчук.

     За результатами І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» переможцями стали:

1 місце – Теплюк Карина
2 місце – Мельник Анастасія
3 місце – Васильченко Євгеній


     Вітаємо переможців та учасників олімпіади! Бажаємо наступних творчих звершень під мирним українським небом!

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної справи
та туризму

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook