ЕФЕКТИВНА РОБОТА РАЗОВИХ СПЕЦІАЛІЗОВАНИХ ВЧЕНИХ РАД НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

28 лютого 2024 року
         У Національному університеті біоресурсів і природокористування України 27 лютого відбулася непересічна подія – захист дисертації на здобуття наукового ступеня доктор філософії аспіранта кафедри генетики розведення та біотехнології тварин Якубця Тараса на тему: «Удосконалення системи підбору кролів при роботі з кросом» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
 
 
 
          Відповідно до рішення Вченої ради Університету від 22.12.2023 р. (протокол № 6) та наказ ректора Університету № 1384 від 26.12.2023 р. Дисертанта оцінювали представники разової спеціалізованої ради у складі:
Голови ради Сергія Рубана – доктора сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент НААН завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України.
    Рецензентів – доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри біології тварин Анни Лихач та кандидата сільськогосподарських наук, доцента кафедри технології виробництва молока та м'яса Дмитра Носевича.
 
 
 
      Офіційних опонентів – доктора сільськогосподарських наук, професора Віталія Федоровича, завідувача лабораторії біотехнології відтворення Інституту біології тварин Національної академії аграрних наук України та Олени Сидоренко – кандидата сільськогосподарських наук, завідувача відділу генетичних ресурсів тварин Інституту розведення і генетики тварин імені М. В. Зубця Національної академії аграрних наук України
          Завдяки всебічному аналізу та інноваційним підходам здобувач знайшов шляхи підвищення ефективності та результативності розведення кролів в ТОВ «КРОЛІКОФФ», яке є одним із найбільших господарств з виробництва м’яса цього виду тварин в Україні.
Члени ради підкреслили наукову новизну дослідження та його практичне значення для вдосконалення практики розведення кролів.
Вітаємо аспіранта та його наукового керівника із успішним захистом дисертаційного дослідження!
 
 
 
Михайло МАТВЄЄВ,
доктор філософії, старший викладач

 кафедри технологій виробництва молока та м’яса 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook