ШКОЛЯРІ МРІЮТЬ ПРО ПРОФЕСІЮ ВЕТЕРИНАРА

29 лютого 2024 року

 

Михайло, розкажіть, будь-ласка, про себе.
Я, Михайло Сидоров, киянин, навчаюсь у спеціалізованій школі №181.
Чому ви обрали спеціальність «Ветеринарна медицина»?
Саме любов до тварин допомогла мені зробити вибір. Я з дитинства люблю тварин. Вирішив стати ветеринарним лікарем, бо робота ветеринара дуже цікава, різноманітна й важлива, оскільки від лікаря залежить життя живої істоти. Пізніше зрозумів, що професію обирають на все життя, й вона повинна бути цікавою, затребуваною й корисною для оточуючих людей.
Чи розумієте ви, що зробили серйозний вибір?
Я розумію, що професія ветеринарного лікаря не легка. Вона потребує багато знань, терпіння, індивідуального підходу до кожного пацієнта. Людина, яка обрала цю професію має бути доброю, чуйною, терплячою й мати велику силу волі. Всі ці риси характеру притаманні мені. Я впевнений, що зробив правильний вибір.
Михайло, чому ви обрали факультет ветеринарної медицини саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України?
Я обрав навчання в НУБіП України саме тому, що він є потужним, сучасним і багатопрофільним закладом вищої освіти. Підготовка фахівців тут проводиться за бакалаврськими й магістерськими освітніми програмами.
Крім того, я отримав приємне враження після «Дня відкритих дверей» на факультеті ветеринарної медицини й дізналався багато нового про факультет і університет.
Які ваші очікування від навчання в університеті?
Про Національний університет біоресурсів і природокористування України я вперше почув від своїх друзів, які тут уже навчаються та охоче діляться позитивними відгуками. Наразі основна моя мета – сумлінно навчатися, відвідувати спортивні й культурні заходи, успішно закінчити факультет ветеринарної медицини й стати кваліфікованим спеціалістом.
 
Михайло, дякуємо вам за гарні відповіді! Успіхів вам! Чекаємо в рядах першокурсників факультету ветеринарної медицини НУБіП України!
 
Ольга Тупицька, доцент
кафедри біохімії і фізіології

 

тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook