Робота по обговоренню освітньо-професійної програми « Право» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти триває

28 лютого 2024 року

       28 лютого 2024 року відбулося засідання проєктної групи  з розробки та супроводу освітньої програми фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» з метою загального керівництва змістом освітньої програми, актуалізації її варіативної компоненти у відповідності до потреб ринку праці юристів у сучасних умовах.

       Обговорення відбувалося за участі заступника декана юридичного факультету – Олени УЛЮТІНОЇ, гаранта програми та членів проєктної групи, та стосувалося: основних етапів підготовки до акредитації, результатів анкетування здобувачів вищої освіти, академічної спільноти та інших стейкхолдерів, відповідності компетентностей освітніх компонентів результатам навчання. Визначили графік та формат проведення наступних зустрічей.

Триває активне обговорення змісту освітньої програми на кафедрах юридичного факультету для подальшого винесенням їх на розгляд навчально-методичної ради факультету.

гарант освітньої програми

 ОПП «Право» другого (магістерського)

 рівня вищої освіти

Інна ГОРІСЛАВСЬКА

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook