ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА «САНІТАРНА І ХАРЧОВА МІКРОБІОЛОГІЯ»

28 лютого 2024 року

   В лютому відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Санітарна і харчова мікробіологія» на якому було визначено пріоритетні напрямки подальших досліджень у рамках роботи гуртка, зокрема вирішено зосередитися на вивченні впливу різних методів консервації на мікробіологічну безпеку продуктів.

   Слухали і обговорювали доповідь учасниці гуртка - Дарії Олійник на тему: «Розповсюдження бактерій роду Proteus в природному середовищі та харчових продуктах» .
   Учасники засідання обговорили плани на майбутнє, зокрема можливість організації семінарів та майстер-класів з провідними фахівцями у галузі мікробіології для поглиблення знань та навичок учасників гуртка.

   Також обговорили плани написання та публікації наукових тез за результатами досліджень, проведених учасниками гуртка. Вирішено питання щодо подальшої організації засідань та залучення нових учасників до гуртка. Засідання було продуктивним та сприяло обміну ідеями та плануванню подальшої роботи в гуртку санітарної і харчової мікробіології.

Керівник гуртка, доцент Ганна Козловська

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook