На кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І. Душечкіна відбувся захист курсових проектів

29 лютого 2024 року

   22 лютого 2024 року в очному форматі на кафедрі агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І. Душекіна відбувся захист курсових проектів студентів IV-го курсу спеціальності «Агрономія».

   Захист курсових робіт – це важлива складова освітнього процесу, яка допомагає здобувачам краще зрозуміти свої дослідження та здобути нові знання та навички для успішного захисту кваліфікаційної роботи в майбутньому.

   У процесі захисту курсових проектів студенти продемонстрували свої перші наукові здобутки, засвідчили ґрунтовне володіння теоретичним матеріалом, уміння вирішувати поставлені перед ними завдання, що є необхідною умовою подальшого професійного становлення. Працюючи над ним, майбутні агрономи мали можливість розглянути застосування різних методів та прийомів разом зі своїми керівниками курсових проектів.
   Здобувачі продемонструвати свої знання та вміння, які отримали упродовж навчання. Під час захисту студентам вдалося поєднати теоретичні і практичні аспекти досліджень, продемонструвати свою здатність до аналізу, та оцінки стану рослин на практиці.
Лариса Семенко,
доцент кафедри агрохімії
та якості продукції рослинництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook