Успішне складання першої сесії групою студентів з Китаю на освітній програмі «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

2 лютого 2024 року

 З 19 січня по 1 лютого 2024 року згідно графіка освітнього процесу в університеті тривала зимова екзаменаційна сесія для групи студентів з КНР магістратури денної форми навчання спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».

Перед початком екзаменаційної сесії студенти успішно захистили курсові роботи з дисципліни «Світові аграрні ринки», у яких досліджували особливості аграрних ринків різних країн світу.
 
Студентами групи з Китаю також були успішно складені заліки з таких курсів, як: «Міжнародний бізнес», «Менеджмент ЗЕД», «Українська мова», «Англійська мова».
 
 
У рамках екзаменаційної сесії студентами 1 курсу навчання другого магістерського рівня денної форми навчання були успішно складені екзамени, з таких дисциплін як: «Світові аграрні ринки», «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності», «Бізнес-комунікації», «Організаційна поведінка та лідерство».
 
 
Бажаємо студентам та науково-педагогічним працівникам успішного початку навчання у другому семестрі!
 
Олександра Ралко,

куратор групи студентів КНР

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook