Відкрита лекція доцента Шостака С.В.

29 лютого 2024 року
НУБіП України

       28.02.2024 року доц. Шостаком С.В. було прочитано відкриту лекцію з дисципліни «Вища математика» для студентів 1 курсу факультету інформаційних технологій спеціальності 122 «Комп’ютерні  науки» за темою «Загальна схема дослідження функції та побудови її графіка».

Лекція проведена згідно графіка проведення відкритих лекцій. Тема лекції відповідає робочій програми дисципліни. Для проведення лекції використувався додаток GoogleMeet. Всі бажаючі змогли доєднатись за покликанням, створеним деканатом факультету інформаційних технологій для проведення лекційних занять відповідної спеціальності.
На лекції були присутні в. о. завідувача кафедри вищої та прикладної математики д. т. н., проф. Мейш Ю.А., д. ф.-м. н., проф. Шидліч А.Л., к. ф.-м. н., доц. Цюпій Т.І.
Лектором було чітко сформульовано мету лекції. Просліджувався логічний зв’язок із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін. Було наголошено на важливості навчального матеріалу та використанні отриманих знань в подальшій навчальній та науковій діяльності. Лекція проходила в нормальному темпі, було видно постійний зв’язок лектора зі студентами. Лектор володів аудиторією студентів. Сергій Володимирович вміло поєднав викладення теоретичного матеріалу з використанням технічних засобів, зокрема пакету прикладних програм для побудови графіків функцій.
 

В цілому лекційне заняття було проведено на високому науковому і методичному рівні, про що свідчить анкетування викладачів та студентів.

Юлія МЕЙШ

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook