Студмістечко: готуємось до початку весни!

1 березня 2024 року
  Із приходом весни приходить час для нового початку, а це означає настав час наводити лад у студентському містечку НУБіП України. Як гарні господарники своєї домівки, мешканці гуртожитків долучились до заходу з прибирання у рамках проведення, як кажуть у народі – суботника.
  «З першими потеплінням, з’являється не лише гарний настрій, а й чимало сміття після танення снігу, тому спільне прибирання стало гарною ініціативою» – розповідає Сергій Стецюк, директор студмістечка. Студенти та персонал спільно із завідувачами гуртожитків і членами студентської ради вийшли на традиційне прибирання території, житлових кімнат і місць загального користування.
  Напередодні весни це не лише обов’язкова справа, а й час для веселощів та створення гармонійного простору для великої студентської родини. Генеральне прибирання в гуртожитках входить в обов'язки і проводиться студентами регулярно. У цей день усі мешканці прибирають свої кімнати та місця загального користування: коридори, кімнати, кухні, тощо. Студенти миють газові плити, вікна, підвіконня, дзеркала, міжкімнатні двері, витирають пил і викидають не потрібне із кімнат. З натхненням, готуючи гуртожитки до весняного потепління, найактивніші студенти зібрали сміття, прибрали торішнє листя, розчистили територію від гілок, попідмітали доріжки, причепурили клумби. Хороша погода дозволила витрусити на вулиці м’який інвентар (подушки, ковдри), поєднуючи прийом вітаміну D із корисною справою.
 
 
  Робота йшла легко та вправно. Спільна праця мешканців і працівників гуртожитків, вкотре довела, що згуртованість, працьовитість та гарний настрій, допоможуть облагородити територію гуртожитків, зробивши її максимально охайною та естетичною. Сподіваємось, що такі заходи вплинуть на подальше формування загальнолюдських цінностей нашої молоді, їх загальної культури.
  Чистота, затишок та комфорт залежить від кожного з нас.

  Потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у нашій великій НУБіП сім’ї!

 

 
Марта Колич, Мирослава Терлецька,

фахівчині студентського містечка 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook