Підготовку до ЄФВВ із психології та соціології розпочато

2 березня 2024, 16:04
м. Київ

  2 березня 2024 р. у НУБіП України стартували курси з підготовки до єдиного фахового вступного випробування із психології та соціології, проходження якого є необхідною умовою вступу до магістратури за спеціальністю 053 «Психологія».
  Перші два заняття, що відбувались в онлайн-форматі, присвячені темі «Психологія та соціологія у структурі сучасних наук».
Під час першого з них кандидат психологічних наук, доцент, в.о. завідувача кафедри психології Ірина Мартинюк провела з учасниками вікторину Kahoot, спрямовану на актуалізацію знань про об'єкт та предмет психології, сутність і функції психіки, класифікацію психічних явищ, трансформацію уявлень про предмет психології, види галузей психології.


  Під час другого заняття доктор філософських наук, професор, професор кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Володимир Калуга спрезентував базові питання соціології: її об’єкт та предмет, функції, трансформація уявлень про предмет соціології та рівні соціологічного знання, види соціологічних теорій. Лектор запросив слухачів до участі у цікавій дискусії про сутність соціальної взаємодії та причинно-наслідкові зв’язки в її виникненні й розвитку.

  Попереду ще багато цікавих тем для обговорення й пізнання.

Тож запрошуємо всіх охочих здобувати другий освітній ступінь за спеціальністю 053 «Психологія» доєднуватись до наших занять!

В.о.завідувача кафедри психології

Ірина Мартинюк

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook