Доцент Сергій Кідалов провів відкриту лекцію з нової дисципліни кафедри "Навчальні судові процеси"

22 лютого 2024, 21:24

22 лютого доцентом Сергієм КІДАЛОВИМ була проведена відкрита лекція з нової навчальної дисципліни «Навчальні судові процеси (поглиблений практичний курс)». Дана дисципліна була введена у цьому навчальному році як вибіркова, однак зацікавила всі чотири групи 4 курсу юридичного факультету НУБіП України.    

Варто відмітити, що дана дисципліна була розроблена з метою надати допомогу студентам уніфікувати здобуті знання в продовж навчання, для вміння реалізувати їх на практиці. Даний курс наддасть можливість здобувачам заглибитися у факти та закони справ, розвинить навички дослідження процесуального письма та усного виступу в модельованих судових засіданнях.  
Також, навчальна вибіркова дисципліна «Навчальні судові процеси (поглиблений курс)» охоплює п’ять лекційних тем, де студенти повинні охопити всі судові процеси разом з опрацюванням практики Європейського Суду з прав людини крізь призму адвокатури в України та на семінарських заняттях змоделювати дані практики у судових засіданнях.  
На самій відкритій лекції доцент Сергій КІДАЛОВ робив спробу ознайомити студентів з темою «Адміністративне судочинство та адміністративна відповідальність», через представлені питання пов’язані зі спорами, що виникають з органами Пенсійного Фонду України, Державною службою України з питань праці та оформлення матеріалів адміністративних правопорушень в галузі житлово-комунального господарства та благоустрою.
 
Загалом лекція пройшла успішно та студенти отримали новий досвід для подальшої роботи.
 
Доцент Сергій КІДАЛОВ
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook