Освітньо-професійна програма "Інженерія відновлювальних джерел енергії та енергоменеджмент" ОС "Магістр"

Загальні відомості про освітню програму, історію її розроблення та реалізацію

Підготовка фахівців за освітньо-професійною програмою (ОПП) «Інженерія відновлювальних джерел енергії та енергоменеджмент» зі спеціальності 144 "Теплоенергетика» здійснюється в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (далі ННІ) в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (далі НУБіП) з 2023 року.

ОПП в галузі знань 14 «Електрична інженерія» за спеціальністю 144 «Теплоенергетика», другого (магістерського) рівня вищої освіти, 7-го рівня національної рамки кваліфікації, мова викладання українська, термін навчання 1 рік 4 місяці, 90 кредитів, форма навчання - денна. ОПП розроблена у 2022 р. проєктною групою у складі:  д.т.н., проф. Горобець Валерій Григорович, к.т.н., доц. Шеліманова Олена Віталієвна, к.т.н., зав. Кафедри інженерія енергосистем, Антипов Євген Олексійович , к.т.н., доц. Сподинюк Надія Андріївна, к.т.н., доц.  Троханяк Віктор Іванович.

Розроблення та реалізацію ОП здійснено відповідно до нормативних документів, зокрема «Закону України про вищу освіту», Положення «Про освітні програми у Національному університеті біоресурсів і природокористування України» затвердженого протоколом Вченої ради НУБІП України №7 від 28.02.2018 (https://nubip.edu.ua/node/12654).
Розроблення та реалізацію ОП  здійснено відповідно до нормативних документів, зокрема «Закону України про вищу освіту», «Положення про формування освітньо-професійних програм НУБІП України» від 29.05.2017 р.

В розробленій ОПП враховано багаторічний досвід підготовки студентів в ННІ висококваліфікованих інженерів-енергетиків за спеціальністю «Енергетика сільськогосподарського виробництва» ОКР «Магістр», а також напрацювання інших ЗВО, зокрема НТТУ «КПІ», НТУ «ХПІ», НУ «Львівська політехніка». ОПП затверджено рішенням вченої ради НУБіП України (протокол № 10 від 26.04.2023 р.) та введено в дію з 01.09.2023 р.

 
 

Гарант програми

ГОРОБЕЦЬ
Валерій Григорович 

д.т.н., професор кафедри теплоенергетики 

 

Контактна інформація для надсилання відгуків та пропозицій щодо покращення ОПП:

моб.тел.: (067) 447-39-84, @mail: [email protected]

 

Анкетування

- Студентів

- Результати

- Стейкхолдерів

- Результати 

- Скринька довіри

 

Рецензії та відгуки роботодавців

Інститут технічної теплофізики НАН України

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook