Підготовка студентської наукової роботи: Еколого-економічне оцінювання негативного впливу воєнних дій на сільськогосподарське землекористування

4 березня 2024 року
Кафедра управління земельними ресурсами

         З метою розвитку студентської наукової діяльності в структурних підрозділах університету буде проведено конкурс студентських наукових робіт. В рамках діяльності гуртка "Інноваційні методи в управлінні земельними ресурсами" на конкурс готує роботу студентка 3 курсу, 2 групи Христина Василенко під керівництвом доцента Бутенка Є.В. на тему : Еколого-економічне оцінювання негативного впливу воєнних дій на сількогосподарське землекористування. 

         Актуальність даного дослідження визначається тим, що кожен злочин має бути задокументований, з метою притягнення до відповідальності держави-терористки та відшкодування збитків завданих нашому довкіллю. Використання методики визначення розміру шкоди завданої земельним ресурсам внаслідок військових дій потребує ознайомлення та її досконалого вивчення, що сприятиме фіксації екоциду, що в подальшому може забезпечити відшкодування та відновлення природнього середовища.
 
к.е.н. Євгеній Бутенко
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook