Наукове стажування доцента кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристини Драмарецької у Варшавському університеті наук про життя

22 лютого 2024 року

 

Наукове стажування за кордоном дозволяє науково-педагогічним працівникам підвищити рівень знань, опанувати новітні методи викладацької діяльності, набути унікальний досвід і розширити наукові контакти. Також більше дізнатись і познайомитись із навчальним процесом, зрозуміти всі переваги та перспективи вищої освіти за кордоном і повернутися з новими ідеями.
З 1 грудня 2023 р. по 31 січня 2024 р. доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Кристина Драмарецька проходила наукове стажування у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences (SGGW)) за підтримки Національної Комісії Польщі у справах ЮНЕСКО та під керівництвом професора кафедри економіки й організації підприємств Інституту економіки та фінансів доктора хаб., професора SGGW Агати Малак-Равліковської.
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5054.JPG
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5102 (1).JPG

 

C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5060.JPG
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5073.JPG
Під час участі у Програмі Кристина Драмарецька мала зустрічі із директором Інституту економіки та фінансів доктором хаб., професором SGGW Маріушем Мацейчаком, завідувачем кафедри економіки й організації підприємств Інституту економіки та фінансів доктором хаб., професором Генріком Руновські й іншими науково-педагогічними працівниками Варшавського університету наук про життя. Були обговорені можливі напрями подальшої співпраці та проведення наукових досліджень.
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5429.JPG
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5385.JPG
Під час стажування Кристина Павлівна взяла участь у різних заходах, організованих структурними підрозділами Варшавського університету наук про життя, а також інших організацій, серед яких наукова конференція «Економічна ситуація в агропродовольчому секторі» (SGGW, 7 грудня 2023 р.); конференція «Психологічне благополуччя – перспектива сільськогосподарських виробників, науки та бізнесу» (Інститут розвитку села та сільського господарства, м. Варшава, 12 грудня 2023 р.); наукова конференція із серії: «Сучасний менеджмент», на тему: «Виклики та тенденції в управлінні сучасними організаціями» (SGGW, 13 грудня 2023 р.); науково-практична конференція «Трансмісія та наслідки пандемії COVID-19 в аграрному секторі», (SGGW, 15 грудня 2023 р.); IV Наукова конференція «Виклики логістики в сучасному світі» (SGGW, 18 січня 2024 р.).
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5101.JPG
C:\Users\vosko\Downloads\IMG_5115 (1).JPG
На засіданні кафедри економіки й організації підприємств Інституту економіки та фінансів Кристина Драмарецька виступила із доповіддю «Особливості торгівлі сільськогосподарською продукцією між Україною та країнами ЄС в сучасних умовах», яка викликала значне зацікавлення і жваве обговорення.
C:\Users\vosko\Downloads\bac7be2f-3be1-45a5-8393-67e62ea42d66 (1).JPG
Висловлюємо щиру вдячність керівництву Варшавського університету наук про життя та координатору програми доктору хаб., професору SGGW Агаті Малак-Равліковській за надану можливість проходження наукового стажування.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook