Майбутні студенти обирають "Професійну освіту" в НУБіП України

5 березня 2024 року

Наше сьогодення є вкрай важким і непередбачуваним але Українська молодь в нас найкраща і обирає вільну і незалежну Україну. Сьогодні слухачки які навчаються на підготовчих курсах Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) та майбутні студентки відвідали лабораторію віртуальної і доповненої реальності.

Завідувач кафедри педагогіки, професор Сопівник Руслан Васильович ознайомив майбутніх студенток із концепцією навчання та можливостями новоствореної інноваційної лабораторії.

Андрущенко Валерія Вадимівна та Куськал Дарина Олегівна відчули на собі всі можливості використання новітніх гаджетів та працювали з окулярами віртуальної реальності, як в освітньому процесі застосовуються сучасні інформаційні технології навчання, віртуальна реальність та штучний інтелект.

Як бачимо, що навчання на підготовчих курсах не лише цікаво та корисно, але і дає можливість взяти участь в олімпіаді в НУБіП України, що сприятиме кращій підготовці до складання НМТ, а також дозволить отримати додаткові бали під час вступу за прослуховування підготовчих курсів.

Майбутні студенти та їх батьки обирають спеціальність Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології) і з нетерпінням чекають вступу до НУБіП України.

 

 

Доцент кафедри педагогіки
Карина Юріївна САФ’ЯН

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook