Профорієнтація в ліцеях «Лідер» та «Інтелект» м. Боярки

4 березня 2024, 10:38

Доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Надія Солод 4 березня 2024 року відвідала ліцеї міста Боярка «Лідер» та «Інтелект» і запросити на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України їх обдаровану молодь.

Солод Надія  розказала про всі переваги навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема й на агробіологічному факультеті, роздала буклети. Увагу школярів було акцентовано також і на Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації випускників шкіл та коледжів, що невдовзі будуть проходити в університеті. І запросила учнів реєструватися і обов’язково прийняти участь в них.

Помітно, що повномасштабна війна неабияк вплинула на нинішніх школярів. У дітей спостерігається помітна тривожність і стурбованість, а також розгубленість у виборі своєї майбутньої професії. Багато із присутніх на зустрічі учнів не могли відповісти на питання: ким вони хочуть стати? Яку спеціальність хочуть обрати? Тому, такі зустрічі особливо користі, оскільки сприяють поширенню інформації про університет і його спеціальності в межах конкретних шкіл, ліцеїв, допомагаючи школярам правильно і своєчасно зорієнтуватися в світі сучасних професій. Майбутнім абітурієнтам було рекомендовано відвідати сайт НУБІП України, для більш детального ознайомлення.

 

 

 

Надія Солод,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної  хімії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook