В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відбулись контрольні заходи щодо підготовки здобувачів освітньо-наукового ступеня доктора філософії

5 березня 2024 року

 Відповідно до наказів № 11 від 05.01.2024 р. «Щодо проведення процедури захисту теми та методики дисертаційного дослідження» та № 42 від 19.01.2024 «Щодо проведення атестації аспірантів» відбулося декілька зустрічей з аспірантами та здобувачами.
Процедура попереднього захисту дослідницької пропозиції кожним аспірантом, яка вже традиційно проводиться в НУБіП України, дає можливість слухачам першого року поспілкуватися з досвідченими науковцями інституту та отримати цінні поради.
Здобувачі третього освітньо-наукового рівня представили на розгляд комісії свої напрацювання та шляхи вирішення поставлених наукових завдань.

За результатами обговорення представлених асірантами доповідей та виступів наукових керівників запропоновано скорегувати теми робіт Євгенію Ковалю та Сергію Прокопенку.
Відповідне рішення підтримали на подальших засіданнях кафедр та вченій раді інституту. Інші аспіранти також отримали низку важливих порад та обговорили особливості виконання наукових досліджень за обраними нгапрямами.


Атестація аспірантів відбулась в очному форматі. На сьогодні в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження на ОНП доктора філософії навчаються 22 здобувачі. Аспіранти презентували свої наукові здобутки та результати виконання індивідуальних планів.
Атестаційна комісія заслухала доповіді, відзначила здебільшого хороші доробки аспірантів та одноголосно схвалила рішення про їх атестацію.

Сергій Усенко,
координатор з науково-аналітичної роботи та
науково-інформаційного забезпечення дослідницької сфери

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook