Нарада із заступниками з виховної роботи: організація статутних загальноуніверситетських заходів та робота зі студентською молоддю

6 березня 2024 року
Корпус №3 НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15

6 березня відбулася чергова нарада із заступниками директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи. На порядок денний були винесені питання організації виховної роботи у березні, проведення статутних загальноуніверситетських заходів, аналіз роботи наставників академічних груп та вихователів гуртожитків зі студентами у кампусі та огляд гуртожитків членами ректорату.

Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку – Сергій Михнюк – розповів про поставлені ректоратом завдання колективу на поточний місяць в частині виховної роботи зі студентською молоддю. Окремо презентував програму проведення загальноуніверситетського флешмобу до 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка. В обговоренні питання взяли участь завідувачка кафедри культурології – Ірина Майданюк та завідувачка наукової бібліотеки – Тетяна Кіщак. Сергій Вікторович обговорив із заступниками організацію «Меморіалу з міні-футболу імені Сергія Романчука», що стартує наприкінці місяця, та інші планові питання. 

Стисло про підсумки перевірки журналів обліку відвідувань гуртожитків заступниками директорів ННІ та деканів факультетів з виховної роботи, наставниками академічних груп, вихователями доповіла начальник відділу виховної роботи та студентських справ – Лариса Нестеренко.
Завідувачка кафедри культурології – Ірина Майданюк – проінформувала учасників наради про проведення фестивалю «Голосіївська весна» у поточному році та провела жеребкування для закріплення відповідальних науково-педагогічних працівників кафедри культурології за навчально-науковими інститутами та факультетами.
Сергій Стецюк – директор студентського містечка – детально ознайомив присутніх із розпорядженням ректора Станіслава Ніколаєнка «Про проведення огляду гуртожитків, прилеглої території та зустрічі із мешканцями студентського містечка НУБіП України», його метою та основними завданнями.

Усі робочі моменти обговорені, поради та рекомендації взяті до уваги, готуємось разом до вшанування символа української національної ідеї – Тараса Григоровича Шевченка.

Дарина АТЯКШЕВА, Софія БОДЯ
фахівчині відділу виховної роботи та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook