ТРАДИЦІЙНА «ВІКТОРИНА ЕКОНОМІЧНИХ ЗНАНЬ» НА ДЕНЬ СВ. ВАЛЕНТИНА

14 лютого 2024 року

14 лютого згідно з планом проведення засідання наукового гуртка «Соціальний пульс» була проведена традиційна «Вікторина економічних знань» де в ігровій формі студенти змагалися з економічної кмітливості. Всі члени гуртка були розподілені на 2 команди і відповідали на питання з економічних дисциплін які вивчали у відповідності з навчальним планом. Змагання проводили к.е.н., доц Балан О.Д. та ст. викладач кафедри економіки Коваленко Л.В. 

За результатами змагання перемогу отримала команда «Підприємець» та отримала приз у вигляді солодощів на день закоханих.
По завершенні вікторини обговорювалися питання участі студентів-учасників гуртка у науково-практичних конференціях які проводитимуться на факультеті у поточному семестрі. За результатами обговорення визначилися з тематикою підготовки до конференцій:
  • Міжнародна науково-практична конференція "Сучасні тенденції та перспективи розвитку економіки, фінансів, обліку та права", яка відбудеться 21 лютого 2024 року в м. Кременчук.
  • Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток біоенергетичного потенціалу в сільському господарстві», 29-30 березня 2024 року. НУБіП України, м. Київ.
  • ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЕКОНОМІКИ, ОБЛІКУ ТА ФІНАНСІВ В УКРАЇНІ»,  4 квітня 2024 р. Ірпінський фаховий коледж НУБіП України.
 

 

Керівник наукового гуртка «Соціальний пульс»,
к.е.н., доц. Балан О.Д.
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook