Кафедра економіки радо зустрічає майбутніх вступників

1 березня 2024 року
      1 березня 2024 року, у перший день весни до університету завітала родина Лопанчуків із міста Кагарлик Київської області. Рішення відвідати НУБіП України родина прийняла, зважаючи на плани одинадцятикласниці доньки Анни вступати до нашого закладу. Нині Лопанчук Анна на відмінно навчається в комунальному закладі Кагарлицької міської ради «Кагарлицький ліцей №2 ім. В.П. Дашенка», не безпідставно налаштована отримати золоту медаль, є старостою класу, танцює в місцевому колективі і складає плани на майбутнє. Одним із таких планів є отримати вищу економічну освіту саме в НУБіП України. Тому перший день весни Анна з батьками зустріла в університеті.

      Кафедра економіки радо зустріла майбутню абітурієнтку. Професор Тетяна Мірзоєва екскурсію університетом розпочала з відвідування навчального корпусу № 10, де розташований економічний факультет і насамперед завітали до декана. Діброва Анатолій Дмитрович, декан економічного факультету, завжди відкритий до таких зустрічей, люб’язно зустрів гостей. У ході розмови і Анна, і її батьки отримали вичерпні відповіді на запитання, що стосувалися навчання в університеті, проживання в гуртожитку, можливостей саморозвитку, дуальної освіти та освіти за подвійними дипломами. Наголосив декан і на можливості опановувати предмети англійською мовою. 

       Продовжилася екскурсія оглядом аудиторій 10-го навчального корпусу, в яких навчаються студенти економічних спеціальностей, а потому відбулося знайомство і з територією університету.
 
 
           Оглянули студентський сквер, великий і малий стадіони, університетську Алею слави, корпус № 3 з його гербовою залою та завітали до ботанічного саду, де вже розквітли первоцвіти.
 
 
      Розглядаючи експозиції в ботанічному саду неочікувано зустріли ректора університету Ніколаєнка Станіслава Миколайовича. Зважаючи на те, що все керівництво закладу відкрите до спілкування, майбутня абітурієнтка і її батьки мали можливість поспілкуватися і з ректором.
         У розмові Станіслав Миколайович зосередив увагу на славетній історії університету й особливо наголосив на тому, що випускниками НУБіП України в різні часи були відомі нині особистості. Це і Мороз Олександр Олександрович ‒ український політик і громадський діяч, двічі Голова Верховної Ради України, і Плющ Іван Степанович ‒ український політичний і державний діяч, двічі голова Верховної Ради України, і низка міністрів, депутатів, відомих підприємців. Нашу майбутню абітурієнтку Анну Лопанчук, яка має великі амбіції й далекоглядні плани це неабияк зацікавило.
 
 
 
     На завершення відвідин завітали також до навчального корпусу № 1, де розташована Приймальна комісія університету, й до університетського гуртожитку №10, у якому проживають студенти економічного факультету й де гості мали можливість ознайомитися з умовами проживання.
         Упродовж усієї ознайомлювальної екскурсії територією університету, яка зайняла майже три години, тривало жваве спілкування. Анну Лопанчук цікавив прохідний бал на спеціальність «Економіка», можливість навчання на бюджеті, куди можна влаштуватися працювати, маючи професію «економіст», скільки студентів буває в навчальних групах і багато іншого.
         То ж, зважаючи на зацікавлення, сподіваємося вже зовсім скоро побачити Лопанчук Анну Василівну серед студентів економічного факультету НУБіП України. А поки бажаємо успіху на всіх випробуваннях!!!
 
Професор Тетяна Мірзоєва
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook