ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 2 ГРУПИ4 КУРСУ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

7 березня 2024, 0:05

 На кафедрі біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, була проведена організаційно-виховна година зі студентами 4 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини. Під час зустрічі основним питанням було переобрання старости  групи Киричук Ангеліни за сімейними обставинами яка протягом 4 років виконувала обов’язки старости. Було запропоновано обрати старостою групи Андрейченко Ольгу. Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно. Зустріч також була акцентована на навчальний процес в умовах воєнного стану, відвідування пар  згідно з графіком навчального процесу. 

Згідно плану виховної роботи тема була “Культура спілкування та управління конфліктами в групі». Жодна людина не зможе існувати без спілкування, в кожної людини свій характер, темперамент, тип поведінки, саме це може призвести до виникнення конфліктних ситуацій. Студентами групи був підготовлений матеріал та зроблені доповіді.
Активну участь у обговоренні даної теми приймали участь Мамай О, Єпішко В., Богатир В., Кіцно Д., Андрейченко О. Студентами групи були з’ясовані основні проблеми та конфлікти які виникають у групі, оговорені правила попередження конфліктів, а саме: не приховувати доброго відношення до людей, не скупитися на похвалу товаришам; не розмовляти відразу з напруженою, збудженою людиною; постаратися подивитися на проблему очима опонента, «встати на його місце»; вміти примусити себе мовчати, коли вас зачіпають в дрібній сварці, бути вище за дріб´язкові суперечки; перш ніж сказати про неприємне, постаратися створити доброзичливу атмосферу, відзначити заслуги людини, його вдалі вчинки; тільки сильна і впевнена в собі людина здатна вийти із конфлікту без сутички.
Були обговорені питання про стан проживання у гуртожитку, розглянуті і інші питання, які виникали у студентів.
Куратор групи

Олена Журенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook