Засідання робочих груп ОПП «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» галузі знань 10 «Природничі науки»

5 березня 2024 року

  29 лютого 2024 року відбулося засідання робочих груп ОПП «Екологія та охорона навколишнього середовища» і «Екологічний контроль та аудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 «Екологія» галузі знань 10 «Природничі науки» кваліфікація: магістр з екології. Гарант освітньої програми «Екологічний контроль та аудит» доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю Ладика М.М. проінформувала проектну групу щодо пункту 38 Ліцензійних умов відповідними матеріалами.


  Ладика М.М. проінформувала проєктну групу щодо наявної інформації про викладачів ОПП, які забезпечують освітній процес, надала інформацію про обов’язкові освітні компоненти ОПП та ґрунтовно зупинилася на обґрунтуванні унікальності освітньої програми.


  Гарант освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» професор кафедри екології агросфери та екологічного контролю Гайченко В.А. зазначив, що дана програма відповідає Стандарту, в якій чітко прописані вміння, знання та навички для студентів другого (магістерського) рівня через зміст та наповнення ОПП. ОК загальної та фахової підготовки спрямовані на формування у них критичного мислення, знайомлять з методами та способами проведення досліджень, можливостями представлення своїх результатів, розвивають навички професійного спілкування на відповідному рівні.

 

В. Бондарь, заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології
С. Паламарчук, доцент кафедри екології агросфери та екологічного контролю

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook