Батьківські збори із деканом д.т.н Братішко В і куратором І.Колоском

7 березня 2024, 12:05
мтф

29.02.2024 р. декан МТФ В.В. Братішко та куратор Колосок І.О. провели дистанційну зустріч із батьками студентів групи ТТ-2310СТ. Під час зустрічі декан проінформував батьків, про результати навчання студентів за перший семестр та про терміни ліквідації академічної заборгованості за осінній семестр, які спливають 1 березня. Також повідомив батькам про наближення атестаційного контролю з дисциплін весняного семестру та наголосив на необхідності щоденної роботи студентів групи для отримання атестації.


В.В. Братішко детально зупинився на відвідуваності занять, оскільки останні перевірки представниками деканату вказують про те, що є пропуски, які негативно впливають


на процес професійної підготовки. Декан зазначив, що адміністрація факультету ретельно контролює навчальний процес. Факти пропусків занять фіксуються, аналізуються і робиться все можливе для уникнення подібної практики в майбутньому. В.В. Братішко повідомив, що адміністрація факультету робить все необхідне, щоб зацікавити студентів у щоденному відвідуванні занять, а саме проводить моніторинг якості викладання навчальних дисциплін, залучає роботодавців для викладання гостьових лекцій, формує накази для проходження практичної підготовки у провідних транспортних компаніях.
Батьків студентів проінформовано про ЄДКІ та можливі наслідки у разі негативного результату після його складання.
Питання, які ставили декану в основному стосувалися індивідуальних графіків навчання, майбутнього працевлаштування та поточної успішності. Куратор групи ТТ-2310СТ Колосок І.О. запропонував створити з батьками студентів групу у Viber для оперативного інформування та вирішення поточних ситуацій. Пропозиція була прийнята.

Ігор Колосок
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook