Гостьова лекція керуючого партнера Restetika Андрія Магалецького для майбутніх менеджерів готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

7 березня 2024 року

    Кафедрою готельно-ресторанної справи та туризму 6 березня 2024 року організовано зустріч здобувачів вищої освіти зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація» та науково-педагогічних працівників із керуючим партнером ресторанної компанії Restetika, президентом Асоціації кулінарів України, організатором благодійних гастро-вечерь, членом ради роботодавців ННІЇ неперервної освіти і туризму, кандидатом економічних наук Андрієм МАГАЛЕЦЬКИМ на тему «Лайфхаки та факапи при відкритті ресторанів».

  Креативність та неординарність спікера з перших хвилин зустрічі захопила аудиторію. Пан Андрій поділився власними 20-річними досягненнями у відкритті підприємств ресторанного бізнесу у різних регіонах України з використанням здобутого за кордоном досвіду та власними факапами. Присутні ознайомились з реальними кейсами злетів і падінь при відкритті ресторанів, отримали відповідь на питання: що первинне локація чи концепція? При відкритті бізнесу важливим є зрозуміти самому для себе: чи знаю Я з якими ризиками зіткнусь і чи достатньо можливостей для того, щоб їх не допустити. Виступаючим представлено фінансову, базову модель та чек-ліст відкриття ресторану. Здобувачі ще раз впевнились у значущості вивчення економічних освітніх компонент при формуванні професійних компетентностей.
  Ресторан – це соціальний простір, саме такої позиції дотримується спікер та реалізує її в своїх підприємствах через: організацію гастро-задоволення споживачів, бонуси та сертифікати, створення комфортного місця для роботи, переговорів, ділових зустрічей, зняття стресу, знайомств, відпочинку, отримання нових знань та досвіду.
  Пасько Максим та Яценко Віктор, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Готельно-ресторанний бізнес» по завершенню лекції відмітили оригінальність підходу в подачі матеріалу, важливість практичних рекомендацій для відкриття власного бізнесу в майбутньому і прикладу як відбувається реалізація набутих паном Андрієм навичок soft skills при спілкуванні з аудиторією.
  У воєнних умовах важливим є підтримка бізнесом ЗСУ. Команда Restetika не стоїть осторонь, а є активним помічником військових ЗСУ та інших сил оборони через збір коштів від проведення гастро-вечерь. Найцікавішими лотами таких заходів стали розписані тубуси від Джавеліна, NLAWa, артилерійські гільзи від 155, 221 мм снарядів, якими було знищено ворожу техніку, бойові прапори бригад з підписами бійців, військові форми відомих особистостей з підписами та ін. На даний час зібрано коштів на суму понад 17 млн гривень. Підтримка наших Героїв відбувається щоденно.
  Усі присутні висловлюють щиру вдячність шановному пану Андрію МАГАЛЕЦЬКОМУ, за змістовну, професійну, креативну, неординарну лекцію наповнену особистою харизмою та практичними лайфхаками, за можливість отримати додаткові знання та скористатись практичним досвідом спікера!

  Отримано домовленість на продовження цілої серії лекцій та майстер-класів для здобувачів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація».

 
Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
завідувач кафедри готельно-ресторанної

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook