На початку березня на факультеті ветеринарної медицини відбулось засідання розширеного деканату

7 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   6 березня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулось засідання розширеного деканату факультету ветеринарної медицини, на якому розглянуто план роботи на березень та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   У вступному слові декан Микола Іванович ознайомив членів розширеного деканату із ситуацією, подіями та здобутками, що відбулись на факультеті ветеринарної медицини впродовж лютого.

   Окремо декан зупинився на проведенні першого березня 2024 року на факультеті ветеринарної медицини «Дня відкритих дверей» для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, фахових коледжів і технікумів України в режимі on-line з використанням платформи Zoom. У якому взяли активну участь 112 учасників, які виявили бажання вступити на факультет з різних куточків України, вони були досить активними, поставили велику кількість питань, на які отримали вичерпні відповіді.
   Учасники ознайомилися з особливостями підготовки лікаря ветеринарної медицини на факультеті, роботою ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс», ННЛ «Банк крові тварин», ННЛ «Центр репродуктології тварин з банком сперми і ембріонів», ННЛ «Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині», Музею анатомії та НДІ «Здоров’я тварин».

   Завідувач кафедри Біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Віктор Томчук наголосив що у рамках «Дня відкритих дверей» 1 березня кафедра гостинно відкрила свої двері для одинадцятикласників Боярської загальноосвітньої школи № 1, з якою кафедра підтримує тісні зв'язки вже не один рік. Кафедра запропонувала для школярів два цікавих майстер класи: з хімії та з біології.

   Заст. декана Юрій Жук повідомив про результати виробничої практики 6 курсу і захист матеріалів практики. З першого квітня цього року стартує навчальна практика для студентів 5 курсу факультету ветеринарної медицини. Також, довів інформацію до завідувачів кафедр що до: «Положення про навчання за індивідуальним графіком здобувачів вищої освіти в НУБіП України».

   Заст. декана Сергій Деркач в черговий раз звернув увагу присутніх на Алгоритм дії науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти під час повітряної тривоги у весняному семестрі 2023-2024 навчального року. Наголосив на щотижневому контролі відвідуваності студентами занять, та відпрацюванні пропущених занять.

   Заст. декана Тарас Савчук звернув увагу завідувачів кафедр на посиленні виховної роботи наставників зі здобувачами вищої освіти.

   Директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура акцентував увагу присутніх на проведенні конкурсу студентських наукових робіт і необхідності подачі від кожного гуртка не менше двох робіт та висвітлення науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти на сайтах кафедр та факультету. Також, звернувся до завідувачів кафедр щодо подачі звітів аспірантами третього року про проходження педагогічної практики у минулому семестрі.

   На засіданні було розглянуто та узгоджено план роботи факультету на березень місяць. Наголошено, що кожен завідувач кафедри має тримати під особистим контролем освітній процес, здійснювати моніторинг стану захворюваності науково-педагогічних працівників і допоміжного персоналу.

 

 

   Декан дав доручення завідувачам кафедр провести робочі засідання у своїх колективах, донести відповідну інформацію до кожного співробітника. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Максим Жуковський,
секретар розширеного деканату

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook