Співпрацюємо з роботодавцями для якісної підготовки фахівців з деревообробних та меблевих виробництв

8 березня 2024 року

 Співробітники кафедри технологій та дизайну виробів з деревини разом зі студентами ОПП Деревообробні та меблеві технології відвідали підприємтсво «WOODWERK», що спеціалізується на виготовленні меблевих виробів з масивної деревини.

Керівник підприємства, Артем Пономаренко, ознайомив студентів 2-го 4-го курсів та магістрів 1-го року навчання з особливостями функціонування підприємства.

  В ході ознайомлення з виробництвом було детально розглянуто дільницю зберігання сировини та її первинну обробку. Особливу увагу приділено реорганізації дільниці для підвищення ефективності виконання технологічних операцій.

  Після цього було ознайомлено з роботою столярного цеху та дільницею з оброблюючим центром з ЧПК.
  Підприємством виконана величезна робота для досягнення концепції Lean для управління виробництвом. Концепція заснована на постійному прагненні до усунення всіх видів втрат та пришвидшення виробничого циклу.

  

  На завершення, було відвідано виставкове приміщення з готовою продукцією. Особливу увагу привернув більярдний стіл, які підприємство виробляє з 2002 року.

  Колектив кафедри технологій та дизайну виробів з деревини висловлює щиру вдячність співробітникам підприємства "Woodwerk" та, особливо, Артему Пономаренко за сприяння у підготовці висококваліфікованих фахівців для деревообробного та меблевого виробництв.

Юрій Лакида,
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook