Активна співпраця кафедри з стейхолдерами та роботодавцями

6 березня 2024 року

  6 березня 2024 р. відбулась зустріч з Сергієм ЧОРНОУСОМ, керівником департаменту компанії IT-BIZ.

   Слід відзначити, що компанія IT-BIZ працює на ринку системної інтеграції з 2007 року і за цей час отримали великий досвід в реалізації комплексних проектів, як з побудови / модернізації мережевої інфраструктури і управління системами, так і щодо забезпечення інформаційної безпеки для ключових інтернет провайдерів, дата-центрів, підприємств енергетики та нафтогазової сфери, банків, державних і промислових організацій, медіа та телевізійних компаній.

    В бесіді прийняли участь декан факультету інформаційних технологій Олена ГЛАЗУНОВА, гаранти освітніх програм ОС Бакалавр та Магістр зі спеціальностей 123 "Комп'ютерна інженерія" 125 "Кібербезпека та захист інформації" - професор кафедри Валерій ЛАХНО, доценти Вадим ШКАРУПИЛО, Євгеній НІКІТЕНКО та викладачі кафедри: доценти Семен ВОЛОШИН, Володимир МАТІЄВСЬКИЙ.

    В ході спілкування обговорили можливість залучення студентів означених вище спеціальностей в роботі компанії під час навчальних та виробничих практик. Обумовили можливість матеріально-технічної підтримки у забезпеченні навчально-лабораторної бази факультету.

    За результатами зустрічі з стейкхолдером було запропоновано внести зміні в проекти ОПП спеціальностей 123 "Комп'ютерна інженерія" 125 "Кібербезпека та захист інформації" та запровадити викладання вибіркової освітньої компоненти "Оптоволоконні мережі".

 

Дмитро КАСАТКІН

завідувач кафедри КСМіКіб

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook