Розглядаємо нагальні питання на засіданні кафедри

6 березня 2024 року
06.03.2024 кафедра англійської філології провела чергове засідання кафедри
 

Засідання кафедри розпочала завідувач кафедри Клименко Людмила Володимирівна, висвітливши низку актуальних питань, серед яких – залучення абітурієнтів на Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України, участь в акції «Чистий четвер», а також у флешмобі з нагоди 210-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка.
Л. В. Клименко подякувала ст. викладача Ямнич Н. Ю. за організацію та проведення Студентської олімпіади з англійської мови.
НПП кафедри на чолі з завідувачем обговорили методику підготовки студентів 4 курсів до Єдиного вступного іспиту, ухвалили рекомендації їх проведення, розглянули проблему вмотивованості студентів під час вивчення іноземної мови.
 
Наступним нагальним питанням було обговорення робочої програми та силабусу з навчальної дисципліни «Ділова іноземна мова» для для підготовки фахівців ОС «Магістр». Доц. кафедри англійської філології Качмарчик С. Г. запропонувала створити загальну програму для магістрів, яка буде містити актуальні питання, завдання та матеріал, які допомогли б студентам успішно оволодіти навичками володіння ділової іноземної мови.
 
 
Кафедра англійської філології активно готується до проведення науково-практичного вебінару «Мова та освіта: сучасні тенденції викладання англійської мови», тому на засіданні кафедри було розглянуто та ухвалено план проведення вебінару.
 

Ганна МЕДЯНИК,

асистент кафедри англійської філології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook