Розпочалися традиційні весняні зустрічі студентів з деканом факультету ветеринарної медицини

9 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   7 і 8 березня на факультеті ветеринарної медицини відбулися збори зі здобувачами вищої освіти окремих потоків 2 і 3 курсу. Метою зустрічі було обговорення етапів реалізації освітньо-виховного процесу в другому семестрі 2023-2024 н.р.

   У вступному слові декан Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти з подіями, що відбулися на факультеті та в Університеті. Підкреслив важливість факультету ветеринарної медицини НУБіП України, як центру ветеринарної освіти, науки, інновацій і практики в нашій державі. Акцентував увагу здобувачів вищої на підсумованому контролі - здачі Єдиного державного кваліфікаційний іспит.

 

   Декан зазначив, що факультет нині знаходиться на етапі підготовки до Міжнародної акредитації. Відбувається осучаснення матеріально-технічної бази факультету та інформував про те, що вже багато зроблено в плані створення принципово нових навчально-наукових і дослідницьких лабораторій та клінічних спеціалізованих кабінетів. Безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Співробітниками факультету постійно проводиться підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини України. Студенти нині проходять навчання за програмою «Еразмус+» у європейських університетах: Естонії, Іспанії, Хорватії, Польщі та ін. Співробітники і студенти продовжують активно допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

 

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2023-2024 н.р. Довів інформацію щодо графіку сесії у цьому семестрі. Закликав здобувачів вищої освіти відповідально віднестися до навчання, не пропускати занять та дотримуватися правил поведінки в умовах воєнного стану під час навчання.

   Заступник декана Юрій Жук звернув увагу здобувачів вищої освіти на питаннях особливостей організація проведення навчальних практик в другому семестрі 2023-2024 н.р. Закликав здобувачів вищої освіти приймати активну участі в роботі наукових гуртків, тримати тісний контакт з наставником групи і деканатом.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях рейтингування студентів за показниками їх успішності і активності, нарахуванні додаткових балів, на питаннях соціальної підтримки, участі здобувачів вищої освіти у спортивних і культурно-патріотичних заходах. Акцентував увагу здобувачів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Закликав здобувачів вищої освіти бути патріотами свого факультету, університету, України.

   Голова Сенату студентської організації факультету Марія Хведчук зупинилася на заходах, які проводить студентська організація університету і факультету та закликала здобувачів вищої освіти приходити зі своїми ідеями.

   На зборах здобувачі вищої освіти поставили ряд питань, які їх турбували, та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх працювати системно, бути єдиними цілим, підтримувати постійний зв’язок, допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою. Наступного тижня зустрічі зі студентами продовжаться відповідно до затвердженого графіку.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook