НПП кафедри – учасники літньої школи в рамках проєкту ECOTWINS

9 березня 2024 року
кафедра аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води
Співробітники кафедри беруть участь у двохтижневій літній школі в рамках проєкту HORIZONEUROPE, ECOTWINS «Розвиток дослідницького потенціалу та підвищення кваліфікації і навичок групи дослідників НУБіП України з агроекологічної інтенсифікації галузі рослинництва». І якщо доценти Л. Абарбарчук, Т. Ущапівська, В. Галімова, Л. Войтенко приєдналися до школи в он-лайн форматі, то доцентка Ольга Кравченко наразі перебуває в м. Барселона безпосередньо і тримає кафедру в активному інформаційному полі. 

В рамках Summer School Учасники відвідують лекції та практичні заняття від провідних науковців з Іспанії, Данії, Швеції та України, які присвячені актуальним дослідженням з агрохімії, рослинництва, ґрунтознавства, екології.

Крім цього, літня школа є гарною можливістю знайти точки дотику та розробити плани для подальшої співпраці між науковцями з різних країн.

 

І наостанок, хочемо подякувати нашим героїчним ЗСУ за надану нам можливість доєднатися до вказаного заходу під час війни і гордо заявляти «Доброго ранку! Ми з України».

Доцентка кафедри Ольга Кравченко

Завідувач кафедри Володимир Копілевич

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook