Свято весни на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології!

9 березня 2024 року

  «Знов весна, і знов надії», — писала Леся Українка. Пора пробудження, пора любові, пора початку нових справ — це все про весну! В давні часи прихід весни був справжнім святом. Весну закликали, її прихід відзначали піснями, раділи кожному її прояву.


  Окраса весни і її символ, чудовий дар природи — квіти. Вони надають віри і натхнення, супроводжують нас протягом всього життя — зустрічають при народженні, прикрашають оселі, дарують радість на іменинах, при одруженні, відзначенні свят.


  Студенти I курсу ФЗРБтаЕ та магістри 1 року навчання спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» взяли участь у вікторині-конкурсі «Свято весни». Чотири команди змагались за перемогу в конкурсі. Завдання, що отримували команди, були різноманітними і дуже цікавими, було навіть «Поле чудес» і конкурс капітанів, в якому перемогу здобув капітан команди магістрів Назар Тарнавський. Всі команди показали гарні знання перших весняних квітів, лікарських та отруйних рослин, прислівій про квіти та рослини. Наші дівчата та хлопці знають багато пісень про квіти і чудово співали, виконуючі одне з завдань конкурсу.

 

 


  Шановне журі, головою якого була декан факультету Юлія Коломієць, визначило переможців конкурсу-вікторини. Ними стала команда 2 групи 1 курсу. Переможці отримали грамоту і солодкий приз, а саме торт. Не залишились без подарунків і інші команди. За 2,3 та 4 місця студенти отримали цукерки.

 
  Східна мудрість говорить: «Свято без квітів, що день без сонця». Ми провели чудовий сонячний день!


Куратор 1 курсу 1 та 2 груп ФЗРБтаЕ
(Захист та карантин рослин),
доцент кафедри ентомології, інтегрованого
захисту та карантину рослин Ольга Дмитрієва

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook