Участь гуртківців у першому турі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

7 березня 2024 року
факультет ветеринарної медицини
 

Дякуючи нашим захисникам, Національний університет біоресурсів і природокористування цьогоріч здатен забезпечити виконання заходів безпеки, що уможливили проведення студентських інтелектуальних змагань.
Так, згідно наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» та розпорядження декана факультету ветеринарної медицини від 16 січня 2024 р. № 13 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» у 2024 н.р.» на факультеті ветеринарної медицини було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2023/2024 навчальному році.
Студенти -гуртківці студентського наукового гуртка «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів», що навчаютья на 6 курсі взяли активну участь у інтелектуально-практичному змаганні.
Олімпіаду було проведено у II етапи. 1-й етап полягав у вирішенні студентами теоретичних завданнь та відбувся 29 лютого 2024 р.

Під час ІІ-етапу, 6 березня 2024 р. студенти продемонстрували рівень володіння практичними навичками.

 


Базою для проведення цього студентського інтелектуально-практичного змагання стала кафедра ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька.
Журі, до сладу якого увійшли викладачі кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька проф. Якубчак О.М., доц.Таран Т.В., Галабурда М.А., та ас. Гриб Ю.В. отримали задоволення від активності студентів і рівня володіння теоретичними знаннями та практичними навичками.


Бажаємо всім успіхів та чекаємо на оголошення результатів.

 

Керівник гуртка - доц. Марія Галабурда

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook