Переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з освітньо-професійної програми «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» спеціальності 073 «Менеджмент»

1 березня 2024 року

1 березня 2024 р. проведено І-й етап Олімпіади з освітньо-професійної програми «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» спеціальності 073 «Менеджмент».

На виконання наказу ректора університету від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» слухачі магістерської освітньо-професійної програми «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» спеціальності 073 «Менеджмент», які отримали найвищі бали з профільних дисциплін прийняли участь в олімпіаді.

Завдання складались з таких частин: тестового контролю, ессе і аналітичної задачі. Питання завдань сформовано з таких дисциплін, як: Інноваційний менеджмент, Економіка інноваційного підприємства, PR консалтинг, Інтелектуальна власність, Європейські стратегії України.

Завдання олімпіади виконувались на платформі e-learn, де були чітко визначенні часові межі виконання завдань.

До складу журі увійшли:
Витвицька Ольга Данилівна – професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, д.е.н., професор, гарант освітньо-професійної програми «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» ОС «Магістр» – голова комісії;
члени комісії:
Талавиря Микола Петрович – завідувач кафедри економічної теорії, д.е.н., професор;
Кулаєць Марія Михайлівна – професор кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, к.е.н., професор,
Крикуненко Катерина Валеріївна - доцент кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, к.е.н., доцент.

За результатами виконаних завдань сформована трійка переможців олімпіади:
1 місце - Розенблат Олександр Петрович, студент ОС «Магістр» ОПП «УІКД»;
2 місце - Ліскович Олександр Вікторович, студент ОС «Магістр» ОПП «УІКД»;
3 місце - Сотніков Максим Сергійович, студент ОС «Магістр» ОПП «УІКД».

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
БАЖАЄМО УСПІШНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ ЗНАНЬ І ВМІНЬ У ПРАКТИЧНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ!

Крикуненко Катерина,
доцент кафедри публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook