СТУДЕНТСЬКА ЕКСКУРСІЯ НА ВИСТАВКУ СУЧАСНИХ ГЕОДЕЗИЧНИХ ПРИЛАДІВ

7 березня 2024, 10:10

07.03.2024 р. НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Якушко К.Г. провела екскурсію на виставку сучасних геодезичних приладів зі студентами груп 2301 ЗЕВ, 2302 ЗЕВ, 2303 ЗЕВ та 2005 ЗЕВ СК у рамці проекту GEOPOINT, організованої міжнародною спілкою геодезистів та дирекцією факультету землевпорядкування НУБіП України з нагоди Дня землевпорядника - професії, актуальної для розбудови аграрної України зараз після прийняття нової земельної реформи, кадастрування ділянок, потреби у оновленні картографічних даних через супутникові системи та ведення геодезичних робіт задля присвоєння ділянок певного статусу користування, розвідування надр, зсувів грунту, підстав для закладення фундаментів будівль чи ведення військових розвідувальних чи мирних господарських робіт тощо за допомогою саме геодезичних приладів.


Метою екскурсії став розвиток первинних навичок публічного виступу іноземною мовою - проведення екскурсії для іноземців з використанням попередньо закріпленої фахової термінології задля опису загальних властивостей та будови сучасного геодезичного обладнання іноземною мовою. Майбутні землевпорядники зафіксували факт своєї присутності на екскурсії через відповідні фото та власні коментарі.


Вважаємо подібні виховні заходи гарним орієнтиром для заохочення студентів технічних та агробіологічних спеціальностей різних напрямів підготовки до вживання складних професійних іншомовних термінів на практиці паралельно з розвитком загальних навичок публічного виступу та використанням проекції на унаочнення оприлюдненого тексту проведення екскурсій на професійну тематику.

Катерина Якушко-доцент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook