Студенти та викладачі кафедри взяли участь у мистецькому флеш-мобі з нагоди 210-річчя Тараса Шевченка

8 березня 2024 року


  Доброю традицією в нашому університеті є вшанування пам´яті Тараса Григоровича Шевченка у річницю його народження і проведення Шевченківських читань. Проте останні роки ці заходи були затьмарені пандемією і повномасштабним вторгненням росії і початком Великої війни (детальніше про захід). 

  Тарас Григорович Шевченко є не тільки геніальним письменником, поетом та художником, а й справжнім мислителем, філософом, патріотом України. Його творчість та внесок у розвиток української культури неоціненні. Він став символом свободи, витривалості та справедливості для українців. Неможливо переоцінити його роль у розвитку й формуванні самовизначення українського народу.

  Цитати Т. Шевченка - це крилаті вислови та афоризми з творів чи життя автора, які показують його любов до своєї країни, свого народу та мови. 


“Наша дума, наша пісня Не вмpе, не зaгинe… От де, люде, наша слава, Слава України!”
(“До Основ’яненка”).

Свою Україну любіть. Любіть її… Во врем’я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть
("Чи ми ще зійдемося знову").

Не вмирає душа наша, Не вмирає воля. Й неситий не виоре На дні моря поле
("Кавказ").


8 березня 2024 року представники дирекції ННІ неперервної освіти і туризму, викладачі кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва разом зі здобувачами вищої освіти зі спеціальності "Публічне управління та адміністрування" взяли участь в організації проведення флеш-мобу з нагоди 210-річчя Великого Кобзаря в НУБіП України.
 

Кафедра публічного управління,
менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook