Господарочки ФЗРБтаЕ - 2024!

11 березня 2024 року

  На факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології 8 березня відбулось свято, яке вже стало традиційним на факультеті – «Господарочки ФЗРБтаЕ». На виставку співробітники та студенти представили свої роботи – це і картини, яких було більше 20 (автори: Раков О.В., Дмитрієва О.Є., Наумовська О.І., Мирончук Л.Г.); неймовірні листівки-картини (Оліфер Д.Р.); тендітні вироби із бісера (Нестерова Н.Г., Дащенко А.В.); унікальні вироби із сірників (Павлюк С.Д.); вишукані вишивки (Мирончук Л.Г.); ніжні плетені серветки (Сербенюк Г.А.); вироби-обереги із глини та солоного тіста (Дмитрієва О.Є.); патріотичні браслети та свічки від наших студентів.

 


Дякуємо всім, хто долучився до цієї події!


  Виставка «Господарочки ФЗРБтаЕ» викликала інтерес не тільки у співробітників і студентів нашого факультету, а і в усіх відвідувачів корпусу, співробітників інших факультетів та бібліотеки. Деякі експонати виставки були продані для збору коштів на підтримку наших студентів, що служать у лавах ЗСУ.

 


  Після виставки відбулось привітання жінок факультету від профспілкової організації НУБіП із врученням солодких подарунків – цукерок. Чоловіки побажали жіночому колективу факультету весняного натхнення і радості, любові в серці і домашнього затишку, міцного здоров’я і щастя під мирним небом нашої країни.

 

Профорг факультету,
доцент кафедри ентомології,
інтегрованого захисту та карантину рослин
Дмитрієва О.Є. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook