Проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Цивільний процес»

8 березня 2024, 13:49

     Єдиний державний кваліфікаційний іспит за спеціальностями 081 «Право» та 293 «Міжнародне право»  на другому (магістерському) рівні вищої освіти (далі – ЄДКІ) є обов’язковим компонентом атестації здобувачів вищої освіти за спеціальностями «Право».

     Для успішного складання ЄДКІ майбутній магістр права має володіти компетентностями, які формуються під час вивчення комплексу дисциплін загальної підготовки, професійної підготовки та вибіркових дисциплін, упродовж всього нормативного терміну у закладі вищої освіти. Однією серед таких дисциплін є навчальна дисципліна «Цивільний процес», яка і стала однією із дисциплін по проведенню І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади відповідно до розпорядження декана юридичного факультету від 19.12.2023 № 21.

Відтак, 1 березня поточного року студенти 4 курсу Юридичного факультету в кількості 37 учасників взяли участь у написанні олімпіади з Цивільного процесу.

Учасники олімпіади закріпили рівень знань, умінь та компетенцій, що передбачені стандартом вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю «Право», затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17 серпня 2020 року 1053.

Програма Олімпіади містила перелік різноманітних розділів/тем, тестів, що стосуються професійної діяльності магістра права з вказаної дисципліни.

За результатами олімпіади визначились наступні переможці:

І місце- Гайдук Віолетта;

ІІ місце розділили Шмиголь Емма та Жарікова Анна;

ІІІ місце розділили Красносільська Іванна та Глива Вікторія.

Вітаємо переможців та зичимо учасникам Олімпіади гарних результатів при складанні ЄДКІ.

 

доцентка кафедри цивільного та господарського права

Марина Пушкар

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook