Свято весни на механіко-технологічному факультеті

11 березня 2024 року
   8 березня Україна відзначає Міжнародний жіночий день. Він має складну історію та неодноразово наповнювалося різними сенсами. Останні роки сприйняття цієї дати змінюється – особливо під час війни, коли жінки захищають нашу державу на рівні з чоловіками. Хтось вважає 8 березня пережитком минулого, а хтось – символом ніжності та весни.

   Чоловіки механіко-технологічного факультету вирішили в цей день подарувати своїм жінкам-колегам промінчик радості, любові та гарного настрою. Адже на даний час в нашому житті так мало позитивних емоцій.
 
 У святковий день для чарівних жінок організовано свято з вітаннями, частуваннями та міні концертом. Привітати чарівних жінок факультету прийшли декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко, заступник декана Романченко Володимир, завідувач кафедр тракторів і автомобілів Євген Калінін, які висловили слова щирої вдячності за їх внесок у загальний доробок механіко-технологічного факультету. Жінкам вручили квіти та подарунки, а професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка Ярослав Михайлович заспівав найкращих пісень та розтопив серця жінок своїм голосом. Від студентської спільноти представниць прекрасної статі привітав студент другого курсу Зубченко Максим, який виконав пісну «Чому ти на стільки красива» під гітару.

   Це свято надихнуло наш колектив на подальший розвиток, на дружбу, на гармонію і творчі злети. Завдяки йому наші серця наповнюються любов’ю, добром та надією.

 

Ачкевич Оксана, голова профбюро факультету
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook