Посилення міжнародної мобільності викладачів кафедри статистики та економічного аналізу у рамках реалізації проєкту Erasmus+

11 березня 2024, 17:00

На кафедрі статистики та економічного аналізу склалася гарна традиція – щорічно кілька науково-педагогічних працівників відвідують закордонні університети-партнери для посилення співпраці як у науковому плані, так і щодо налагодження нових контактів, підсумком чого є вивчення та обмін досвідом з представниками провідних університетів світу, підвищення авторитету нашого університету.

У рамках реалізації проєкту Erasmus+ Staff Mobility for Training за сприяння Навчально-наукового центру міжнародної діяльності НУБіП України  з 3 по 9 березня 2024 року професор кафедри статистики та економічного аналізу, гарант освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» Інна Лазаришина у Вільнюському коледжі Університету прикладних наук Вільнюса  провела ряд занять з студентами на обліково-аналітичну тематику англійською мовою. Ознайомилася з досвідом організації навчального процесу. Також вивчила практику акредитаційного процесу у Литві. Декан економічного факультету запросила студентів нашого університету прийняти участь у міжнародній науково-практичній конференції, що є важливим заходом у подальшому підвищенні рівня  міжнародної мобільності студентів нашої освітньої програми. Вважаємо, що такі контакти і зустрічі з колегами з іноземних вишів-партнерів є важливим внеском в удосконалення наукової, методичної, організаційної роботи кафедри і сприятимуть досягненню європейських стандартів якості вищої освіти.

 

 

 

Андрій МУЗИЧЕНКО,

в.о. завідувача кафедри статистики

 та економічного аналізу, к.е.н., доцент 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook