Факультет харчових технологій готується до вступної компанії!

12 березня 2024 року

    Співробітниками факультету харчових технологій та управління якістю АПК було вирішено лютий місяць присвятити активній роботі з абітурієнтами та проведенню профорієнтаційних заходів Київщиною. Так 6 лютого викладачі і студенти 4 курсу завітали до Зазимського ліцею «Академія успіху» для знайомства з випускниками. 

 

     Під час зустрічі школярі були ознайомлені із спеціальностями, за якими здійснює підготовку Національний університет біоресурсів і природокористування України. Особливу увагу було приділено спеціальностям «Харчові технології» та «Громадське здоров’я». Учні із цікавістю слухали про сьогоднішні реалії потреб ринку праці України та майбутні перспективи для харчовиків. Великий інтерес викликали онлайн-екскурсії лабораторіями факультету та фото матеріали з життя наших студентів, якими радо поділився нинішній студент Роман Мамчур.


   Майбутніх абітурієнтів турбували особливості вступної кампанії цього року, можливості реалізації їх творчих та спортивних здібностей. Школярі виявили цікавість до спеціальності та спеціалізації і бажання відвідати факультет на день відкритих дверей.

Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології
м’ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook