Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

13 березня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України від 07.11.2023 р. № 2994 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з галузей знань та спеціальностей у 2023-2024 н.р.» та наказу ректора НУБіП України від 05.12.2023 р. № 1265 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2023-2024 н.р. у НУБіП України» 29 лютого та 6 березня 2024 року на факультеті ветеринарної медицини проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» для здобувачів вищої освіти ОС «Магістр» 6 курсу.

   Організаційним комітетом було розроблено комплекти теоретичних ситуаційних та практичних завдань для учасників олімпіади.

 

 

 

   Учасники олімпіади показали свої теоретичні знання з фахових дисциплін, які вони вивчали впродовж шести років навчання за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та продемонструвати свої практичні навички, щодо проведення лабораторних досліджень з визначення показників безпечності та якості харчових продуктів: дослідження молока та молочних продуктів, меду, плодово-овочевої продукції. Проводили також, визначення наявності паразитарних уражень м’яса, солоної та свіжої риби, овоскопію курячих та перепелиних яєць.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

   Компетентне журі, під головуванням професора кафедри ветеринарної гігієни ім. А.К. Скороходька Ольги Якубчак, провело перевірку теоретичних завдань та оцінило практичні навички кожного з учасників олімпіади.

   За результатами проведеного І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» організаційним комітетом визначено переможців: перше місце виборола Альона Давиденко, друге місцеВікторія Дідик, а третє місцеКрістіна Остапенко.

   Щиро вітаємо наших переможців! Побажаємо їм подальших звершень і успіхів на шляху до здобуття омріяної професії!

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook